Online nastava engleskog

Iskoristite svoje vreme na najbolji mogući način. Učite engleski u online učionici bez potrebe da napuštate svoj dom postižući podjednako uspešan efekat kao i kod nastave u okviru školskih prostorija. Vežbajte konverzaciju i sve ostale aspekte jezika koristeći audio i video komunikaciju sa profesorima uživajući u svim prednostima modernog načina učenja. Koristimo knjige renomiranih izdavača, zatim materijal koji smo u zavisnosti od interesovanja i razlika u stručnim oblastima sami izradili za Vas, a audio i video zapise, kao i beleške sa časa sve dobijate u elektronskoj formi.

Postoji mogućnost individualne online nastave, zatim poluindividulanih online časova i online časova sa tri polaznika, kao i rada u okviru male grupe – od dva do maksimalno pet polaznika.

Bez obzira na sam nivo znanja konverzacija u okviru online časova je uvek na prvom mestu. Online nastava je u potpunosti prilagođena Vama i Vašim potrebama. Zavisi od Vaših interesovanja, studija ili posla kojim se bavite, kao i grešaka koje pravite i koje uz što više priče najlakše ispravljamo. Vežbamo jezik iz svakodnevnih životnih situacija koji će Vam pomoći da se snađete u različitim okolnostima; spremamo se za testove i ispite sa fakulteta; specijalizovane testove; putovanja; razgovore za posao, kao i samo snalaženje na poslu.

Za online časove potrebni su računar, laptop ili mobilni telefon, kao i stabilna internet veza. Online nastava se u zavisnosti od Vašeg izbora održava preko aplikacije Zoom, Google meet, Skype, Viber, i/ili Whatsapp.

Online nastava održava se svakim radnim danom od 9 sati ujutru do 10 sati uveče i subotom od 8.30 ujutru do 19h uveče. Trajanje svakog časa je 90 minuta.

Prvi probni čas je besplatan.

Prijavi se

Prijava nije nikad bila lakša. Samo popuni kontakt formular u par koraka i pošalji nam, mi ćemo te zatim kontaktirati.